Zorg dat uw bedrijf
niet wordt ondergesneeuwd
We komen automatisch zout strooien zodra Meteo Wing een Code Oranje uitvaardigt.

Doe een beroep op onze diensten Overal in België

Winter Services is in heel België actief voor het strooien van zout, het ruimen van sneeuw en voor automatische interventies. Wij beschikken ook over een permanentiedienst die tussen 1 november en 31 maart 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar staat. We komen automatisch en preventief ter plekke in geval van een weerwaarschuwing of we komen langs op uw verzoek.

OverWinter Services

Winter Services biedt al meer dan 20 jaar dienstverlening aan bedrijven voor het ruimen van sneeuw en voorkomen van ijzel. Dankzij onze bewezen expertise kunnen we snel en efficiënt werken met performant materiaal dat aangepast is aan de te behandelen ondergrond. Als u de risico's in geval van sneeuw of ijzel wil beperken, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over sneeuwruimen en zout strooien. Parkings, opritten, privéwegen, voetpaden: we kunnen alle oppervlakken aan!

Lees meer
Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.