Automatische interventies

Zout strooien of sneeuwruimen voor meer veiligheid

Winter Services wil de toegang tot uw locatie en het verkeer eromheen zo veilig mogelijk maken. In geval van een weerwaarschuwing komen we dus automatisch en preventief ter plaatse, of alleen op aanvraag als u dat verkiest. We kunnen u ook een formule aanbieden die aangepast is aan uw behoeften.

Veilige toegang tot uw locatie

Onze prioriteit is een volledige en veilige toegang tot uw locatie te garanderen, zelfs bij extreme weersomstandigheden (sneeuw, ijzel, enz.). Uw medewerkers, klanten en leveranciers moeten immers eenvoudig en veilig ter plaatse kunnen geraken, om uw bedrijf draaiende te houden. Daarom kunt u bij ons terecht voor zout strooien en sneeuwruimen. Wij bieden u:

 • Een permanentiedienst die op ieder moment beschikbaar is (van 1 november tot 31 maart, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7)
 • Het juiste en performante materiaal
 • Een zoutvoorraad verspreid over verschillende locaties
 • Landelijke dekking

Opvolging van weerwaarschuwingen

De teams van Winter Services raadplegen voortdurend gespecialiseerde weersites, zoals Meteo Wing, om te kunnen reageren in geval van een waarschuwing. Als er een reëel risico op sneeuwval of ijzel is, grijpen wij automatisch in om ter plaatse zout te strooien (en sneeuw te ruimen indien nodig). Wij brengen u dan op de hoogte zodra de werkzaamheden zijn voltooid.

Als er nog geen reëel risico is, werken wij op afroep.

Een aangepaste formule

Winter Services biedt u verschillende formules, afhankelijk van uw behoeften:

 • Vaste prijs voor zout strooien :
  berekend op basis van de oppervlakte, de ligging en de toegang tot de locatie.
 • Sneeuwruimen :
  uurtarief aangezien de hoeveelheid sneeuw die geruimd moet worden, bepaalt hoeveel werk we hebben.
 • Abonnement voor zout strooien en sneeuwruimen :
  Vaste maandelijkse prijs, afhankelijk van de oppervlakte, de ligging en de toegang tot de locatie, waarbij u prioriteit krijgt voor de interventies.

Wij spreken met u af op welk tijdstip het werk afgerond moet zijn. Zo is uw locatie bereikbaar op het ogenblik dat uw werknemers of klanten aankomen.

Wij staan tot uw beschikking als u vragen hebt. Neem dus gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op. Wij informeren u met plezier en kunnen een offerte opmaken.

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.