Ons bedrijf

Uw partner voor strooiwerk en sneeuwruimen in heel België

Winter Services is al meer dan 20 actief op het vlak van zout strooien en sneeuwruimen op diverse locaties. Tijdens het winterseizoen stellen wij onze expertise en ons materiaal ter beschikking om de toegang tot en rond uw bedrijf te verzekeren.

Strooi- en sneeuwruimactiviteiten

Tussen 1 november en 31 maart staat Winter Services voor u klaar om zout te komen strooien of sneeuw te komen ruimen. Bij sneeuwval of ijzel zorgen wij ervoor dat de toegangswegen en parkings van uw bedrijf, winkel, ziekenhuis, hotel, enz. sneeuw- en ijzelvrij zijn. We kunnen ook bij u ter plaatse zout opslaan, zodat u zelf kunt strooien indien nodig.

We volgen nauwgezet de informatie op die door de gespecialiseerde weersites wordt aangeleverd, zodat we snel en automatisch kunnen reageren en een goede service kunnen leveren. Doorgaans komen wij preventief ter plekke maar afhankelijk van wat u verkiest, kunnen wij ook alleen op aanvraag langskomen.

Bewezen expertise

Winter Services, onderdeel van de XL Group, werd meer dan 20 jaar geleden opgericht en beschikt over unieke expertise op het vlak van zout strooien en sneeuwruimen. We vinden het belangrijk om u het volgende te kunnen bieden:

  • 24 uur op 24 permanentie zodat we onmiddellijk kunnen reageren in geval van een weerwaarschuwing
  • Kwalitatief werk dankzij ons geavanceerd materiaal
  • De garantie dat we voortdurend zout in voorraad hebben
  • Landelijke dekking
  • Een interventie die is aangepast aan het te behandelen oppervlak

Een groot aantal bedrijven, zoals Mestdagh, Carrefour, Aldi, Arcelor Mittal en Interparking, vertrouwen op ons tijdens het winterseizoen.

Een formule aangepast aan iedere locatie en aan uw behoeften

Zo kunt u kiezen voor een abonnement, zowel voor zout strooien als sneeuwruimen. U betaalt een vast bedrag per maand dat afhankelijk is van de locatie en u krijgt absolute voorrang.

Als u geen abonnement wil afsluiten, kunnen we u een vaste prijs aanbieden voor de strooiwerken, afhankelijk van de grootte van het terrein dat bestrooid moet worden, de ligging en hoe gemakkelijk de locatie te bereiken is. Voor het sneeuwruimen werken wij met een uurtarief. Het is immers de hoeveelheid sneeuw die geruimd moet worden die bepaalt hoeveel werk we hebben.

Als u graag een offerte ontvangt of als u meer informatie nodig hebt over de formules en diensten die we aanbieden, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.