Diensten

Kom veilig de winter door dankzij onze diensten voor sneeuwruimen en zout strooien.

Winter Services is gespecialiseerd in zout strooien en sneeuwruimen. Bij sneeuwval of ijzel komen wij snel en efficiënt ter plaatse om privéwegen, opritten en parkings opnieuw veilig te maken. Wij staan voor u klaar in heel België.

Zout strooien

Onze gekwalificeerde mensen gebruiken performant materiaal om zout te strooien. We komen automatisch en preventief ter plekke in geval van een weerwaarschuwing of op uw verzoek. We hebben een permanentiedienst die dag en nacht klaar staat om te reageren in geval van nood.

Automatische interventies

Winter Services komt ook automatisch ter plaatse zodra de gespecialiseerde weerwebsites een waarschuwing uitsturen. Voor deze dienstverlening werken we met een abonnementsformule (die u prioriteit geeft) of een vaste prijs. Zo hebben uw werknemers, klanten en leveranciers steeds toegang tot uw locatie, ongeacht het tijdstip en de weersomstandigheden.

Sneeuwruimen

Ons bedrijf staat tot uw beschikking om sneeuw te ruimen van opritten, privéwegen, voetpaden, toegangswegen, parkings of andere openluchtlocaties. Afhankelijk van het werk kunnen we handmatig of mechanisch sneeuw ruimen met gespecialiseerd en aangepast materiaal.

Zoutopslag

Winter Services heeft verschillende locaties voor zoutopslag over heel België. Zo kunnen we onze zoutreserves efficiënt benutten en actie ondernemen afhankelijk van de weeromstandigheden. We kunnen ook bij u ter plaatse zout opslaan, zodat u zelf kunt strooien indien nodig.

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over onze diensten of voor een gratis offerte.

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.