Sneeuwruimen

Bedrijf gespecialiseerd in sneeuwruimen in België

Bij sneeuwval kan Winter Services sneeuwruimen in heel België. Voorkom ongelukken deze winter en ga preventief te werk door een beroep te doen op ons team van specialisten. Zij beschikken over performant materiaal en zijn tussen 1 november en 31 maart 24 uur op 24 beschikbar.

Zout strooien

Winter Services is gespecialiseerd in zout strooien en sneeuwruimen in België om wegen, parkings en terreinen rond gebouwen veilig te houden. Zo kan iedereen veilig werken en blijven uw locaties toegankelijk en operationeel. Sneeuwruimen kunnen we manueel of mechanisch doen. We beschikken over performant materiaal dat aangepast is aan de te behandelen oppervlakken, zoals:

  • Zout strooien
  • Kleine en grote trekkers
  • Vrachtwagens
  • Pick-ups
  • Sneeuwploegen
  • Sneeuwblazers
  • Mechanische borstels

Meestal beginnen we met het strooien van zout, om te verhinderen dat de sneeuw blijft liggen. Bij grote sneeuwval komen we dan sneeuwruimen om te verhinderen dat er zich een ijslaag vormt op de grond.

Bij sneeuwval komen we binnen 2 uur ter plaatse om sneeuw te ruimen.

Sneeuw- en ijsvrije wegen, opritten, parkings en voetpaden

's Winters zijn sneeuwval en ijzelvorming niet ongewoon in ons land. U wil kunnen rekenen op een bereikbare en veilige buitenomgeving. Wij kunnen sneeuwruimen en zout strooien op uw buitenverharding, en nadien het oppervlak schoonmaken. Dit geldt onder andere voor opritten, wegen, parkings of voetpaden.

Snelle en doeltreffende interventie

Wij komen steeds snel ter plaatse, overal in België. Tijdens het winterseizoen, van 1 november tot 31 maart, kunnen onze klanten dag en nacht terecht bij onze permanentiedienst. We volgen ook de weersites van nabij op zodat we kunnen reageren op noodsituaties en we zijn steeds beschikbaar voor preventieve interventies of om ter plaatse te komen op verzoek.

Wij werken liever 's nachts, omdat de locaties en wegen dan gemakkelijker toegankelijk zijn, maar natuurlijk zijn we ook overdag op ieder moment beschikbaar als er zich een noodsituatie voordoet.

Ons bedrijf ruimt sneeuw en strooit zout in heel België en staat tot uw beschikking als u vragen hebt over onze verschillende diensten en vaste prijzen. Neem voor meer informatie telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.