Zoutopslag

Winter Services, uw zoutleverancier

Winter Services beschikt over grote zoutvoorraden zodat we zelfs de meest extreme omstandigheden of strenge winters aan kunnen. Ons zout wordt op verschillende locaties in België opgeslagen om onze productiviteit te maximaliseren en u kunt ook bij u ter plaatse zout opslaan, zodat u indien nodig zelf kunt strooien.

Grote zoutvoorraden

Winter Services beschikt over tonnen zout om snel te kunnen reageren tijdens strenge winters, bij hevige sneeuwval en vriestemperaturen. Wij vullen onze voorraden ook voortdurend aan tijdens het volledige winterseizoen, zodat we nooit zout tekortkomen en steeds aan uw behoeften kunnen voldoen.

Onze voorraad is verdeeld over verschillende opslaglocaties in heel België. Daardoor kunnen we snel en doeltreffend reageren als er slecht weer voorspeld wordt.

Zoutopslag bij u ter plaatse

Winter Services kan ook zakken zout en/of kleine containers met zout bij u ter plaatse zetten. Dan kunt u zelf manueel zout strooien voordat één van onze teams ter plekke komt om dan uitgebreider te strooien of sneeuw te ruimen.

Wij staan klaar om uw locatie veilig te houden

Winter Services is gespecialiseerd in zout strooien en sneeuwruimen. Al meer dan 20 jaar staan wij ter beschikking van allerhande bedrijven die hun terreinen veilig en toegankelijk willen houden. Met grote deskundigheid zetten we ons hoogtechnologisch materiaal in zodat we snel en efficiënt kunnen werken.

Tijdens het winterseizoen, van 1 november tot 31 maart, bieden wij een permanentiedienst aan die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar is en voortdurend de gespecialiseerde weersites opvolgt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of als u graag een gratis offerte ontvangt. Wij staan steeds tot uw beschikking.

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.