Zout strooien

Ons bedrijf is actief in heel België voor het strooien van zout

Winter Services strooit zout en ruimt sneeuw bij vriestemperaturen, ijzel of sneeuw. Wij werken in heel België gedurende het volledige winterseizoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte op maat.

Zout strooien bij lage temperaturen, sneeuw of ijzel

Tijdens het winterseizoen zijn wij beschikbaar voor het strooien van zout op opritten, parkings en wegen. Elke winter staan onze machines van 1 november tot 31 maart klaar om sneeuw te ruimen en kwalitatief zout te strooien in heel België, dag en nacht. Bij ijzel of sneeuwval staan we paraat om u een snelle en efficiënte dienstverlening te garanderen in heel België.

Zout is de beste manier om te verhinderen dat de sneeuw blijft liggen of dat er ijzelvorming optreedt. Zout strooien zorgt voor vlotter verkeer en een veilige toegang tot uw locatie tijdens het winterseizoen.

Houd uw parkings en wegen open tijdens het winterseizoen bij vorst of sneeuwval.

Winter Services heeft tonnen zout in voorraad. Zo kunnen wij snel en doeltreffend zout strooien op privéwegen, parkings, opritten en andere openluchtlocaties, overal in België.

Ons klantenbestand bestaat uit:

  • Bedrijven
  • Winkels
  • Ziekenhuizen
  • Hotels
  • En vele anderen...

Tijdens het winterseizoen beschikken onze teams over performante voertuigen die speciaal uitgerust zijn om bv. privéwegen, voetpaden en parkings vrij te houden. Onze medewerkers kunnen zout strooien met de hand om wegen vrij te houden voor voetgangers, of met machines om het zout mechanisch te strooien op wegen die gebruikt worden voor voertuigen.

Afhankelijk van de weersvoorspellingen komen we automatisch ter plaatse of bevelen we een preventieve interventie aan, om risico's te voorkomen. Bij zware sneeuwval combineren we zout strooien met sneeuwruimen.

Onze teams beschikken niet alleen over het nodige materiaal, ze zijn tussen 1 november en 31 maart ook 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of als u graag een gratis offerte wil ontvangen. We zijn actief in heel België en horen graag van u!

Permanentiedienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
van 1 november tot 31 maart
snelle en doeltreffende
interventie

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.