Ons bedrijf is actief in heel België om zout te strooien en sneeuw te ruimen

Ons bedrijf is actief in heel België
voor het strooien van zout

Home > Zout strooien

Zout strooien bij lage temperaturen, sneeuw of ijzel

Tijdens het winterseizoen zijn wij beschikbaar voor het strooien van zout op opritten, parkings en wegen. Elke winter staan onze machines van 1 november tot 31 maart klaar om sneeuw te ruimen en kwalitatief zout te strooien in heel België, dag en nacht. Bij ijzel of sneeuwval staan we paraat om u een snelle en efficiënte dienstverlening te garanderen in heel België.

Offerte aanvragen

Heb je vragen? Bel ons:
09/238.25.80
sneeuwruimen
Zout is de beste manier om te verhinderen dat de sneeuw blijft liggen of dat er ijzelvorming optreedt. Zout strooien zorgt voor vlotter verkeer en een veilige toegang tot uw locatie tijdens het winterseizoen.
expertise sneeuw

Houd uw parkings en wegen open tijdens het winterseizoen bij vorst of sneeuwval.

Winter Services heeft tonnen zout in voorraad. Zo kunnen wij snel en doeltreffend zout strooien op privéwegen, parkings, opritten en andere openluchtlocaties, overal in België.

Ons klantenbestand bestaat uit:

  • Bedrijven
  • Winkels
  • Ziekenhuizen
  • Hotels
  • En vele anderen…

Tijdens het winterseizoen beschikken onze teams over performante voertuigen die speciaal uitgerust zijn om bv. privéwegen, voetpaden en parkings vrij te houden. Onze medewerkers kunnen zout strooien met de hand om wegen vrij te houden voor voetgangers, of met machines om het zout mechanisch te strooien op wegen die gebruikt worden voor voertuigen.

Een groot aantal bedrijvenvertrouwen op ons tijdens het winterseizoen.

market logo
carrefour logo
aldi logo
arcelormittal logo
interparking logo

Wilt u graag meer informatie?

Als u graag een offerte ontvangt of als u meer informatie nodig hebt over de formules en diensten die we aanbieden, kunt u telefonisch of
via e-mail contact met ons opnemen.

Bel direct voor advies
Winter services